Säätiedot

X

Ski Tornimäki nyt! "Let’s Ski!"

Ski@
Tornimäki

Hiihtokoulu

Ski Tornimäen hiihtokoulusta saat opit lumilautailuun, lasketteluun ja soveltavaan alppihiihtoon.

Pyydämme teitä varaamaan hiihtokoulutuntinne etukäteen, jotta voimme taata teille sopivan ja parhaan opetuksen. Erityisesti soveltavan alppihiihdon sekä lumilautailun osalta pyydämme varaamaan  tunnit etukäteen. Huomioithan myös, että soveltavan alppihiihdon tunnit tapahtuvat oppilaan omalla kelkalla.

Ota yhteyttä: skitorni@skitornimaki.fi

 

TALVEN 2018 LASKETTELU- JA LAUTAILUKURSSIT TULEVAT TAAS!

Viime talvena suuren suosion saaneet kurssit saavat jatkoa tammikuussa. Tänä talvena uutena mukana on muutamat viikonloppuisin järjestettävät intensiivikurssit Ladyille, jatko SPORT kurssit osaaville junnuille sekä freestyle-koulu osaavien freestyle-laskijoiden vetämänä. Alppihiihdon ja lumilautailun alkeis- ja jatkokurssit jatkuvat tuttuun tapaan arki-iltaisin.

Talven laskettelu- ja lautailukurssit alkavat viikolla 5 Tornimäessä!

Tunnit pyörivät viikoilla 5, 6 ja 7, joiden aikana ryhmät kokoontuvat kolme kertaa, kerran viikossa. Alla olevasta tuntirungosta voit katsoa sopivan ryhmän iän, taitotason ja ajankohdan mukaan.

Ryhmätasot

Alkeis: Alkeisryhmissä käydään läpi peruslaskutaidon aakkosia, turvallista rinnekäyttäytymistä sekä hississä toimimista. Oppiminen aloitetaan tasamaalta, josta siirrytään naruhissiin ja sieltä mahdollisesti isoon mäkeen, ryhmän tason mukaisesti. Alkeisryhmä sopii ensikertalaisille ja naruhississä avustettuna laskeville.

Jatko: Jatkoryhmissä kurssilainen osaa laskea jo lastenrinteessä itse, ja siirtyminen isoon rinteeseen on ajankohtaista tai kurssilainen on jo siellä laskenut. Jatkoryhmissä syvennetään peruslaskutaitoja isossa rinteessä, opetellaan käyttämään hissiä itse sekä haetaan varmuutta omaan laskuun.

Tuntirunko

TIISTAI 30.1., 6.2. ja 13.2.

16.30-17.30 suksi 5-6v alkeis TÄYNNÄ

 

KESKIVIIKKO 31.1., 7.2. ja 14.2.

16.30-17.30 suksi 5-6v alkeis

17.30-18.30 suksi 7-9v alkeis

18.30-19.30 lauta 8-12v jatko

TORSTAI 1.2., 8.2. ja 15.2.

16.30-17.30 suksi 5-6v jatko

17.30-18.30 suksi 7-9v jatko

HINTATIEDOT

Kurssin hinta on 55€. Hissilippu sisältyy kurssin hintaan. Välinevuokra on 25€/3 krt, sis. sukset/lauta, monot ja kypärä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen skitorni (a) skitornimaki.fi TAI suoraan Tornimäessä. Sähköpostitse ilmoittautuessa mainitsethan seuraavat asiat:

 • osallistujan nimi
 • ikä
 • ryhmä
 • aikaisempi laskukokemus
 • onko omat välineet vai tarvitseeko vuokravälineitä
 • vanhemman yhteystiedot (nimi & puhelinnumero)

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin maksun voi suorittaa ennen kurssia tai viimeistään kurssin alkamispäivänä. Jos et löytänyt sopivaa ryhmää, niin olethan yhteydessä, sillä ryhmät elävät jonkin verran.

VIIKONLOPPUKURSSIT !!!!TULOSSA PIAKKOIN!!!!

Viikonloppukurssit ovat tehokursseja oman laskutaidon parantamiseen. Opetus on valmennustyyppistä ja ryhmäkoot pieniä, jotta varmistamme parhaimman mahdollisen oppimistuloksen. Yhden kurssin kesto on 2h. Lady Carving ja jatko SPORT ryhmissä laskijalla on hyvä olla jo muutaman vuoden laskukokemus, sillä kursseilla opetellaan pääsääntöisesti leikkaavaa käännöstä. Katso alta tarkemmat kuvaukset kursseista sekä kurssiaikataulut.

Lady Carving: Nyt jos milloinkaan on aika kaivaa sukset kaapista! Lady Carving on suunnattu kaikille niille suksilla laskeville Ladyille, jotka pärjäävät mäessä, mutta haluavat tuoda laskuunsa vähän enemmän tyyliä ja tekniikkaa. Kurssilla pureudutaan enemmän carving-laskun perusteisiin ja sen tuomiin iloihin.

Ladyt Laudalla: Ladyjen oma lautaryhmä! Ladyjen ryhmä on tarkoitettu jo vähän lumilaudalla laskeneille naisille, jotka kuitenkin kaipaavat lisää harjoitusta ja varmuutta lumilautailuun. Kurssilla lähdetään valloittamaan ankkurihissi sekä isommat rinteet ja vertaistukea ryhmästä ei varmasti puutu.

Suksi jatko SPORT: Tämä kurssi on tarkoitettu 10-14-vuotiaille tulevaisuuden Poutiaisille ja Palandereille. Tunnilla treenataan leikkaavaa käännöstä sekä raotetaan verhoja ratalaskun maailmaan. Kurssi soveltuu taitotasoltaan punaisissa rinteissä itsenäisesti pärjäävälle laskijalle, jonka seuraava askel laskutaidon kehittämisessä on syventyminen kantilla laskemiseen.

 

HINTATIEDOT

Yhden viikonloppukurssin hinta on 50€. Hissilippu sisältyy kurssin hintaan. Maksun voi suorittaa ennen kurssia tai viimeistään kurssin yhteydessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen sähköpostitse skitorni (a) skitornimaki.fi tai paikanpäällä Tornimäellä. Sähköpostitse ilmoittautuessa mainitsethan seuraavat asiat:

 • osallistujan nimi
 • ikä (alle 18v)
 • ryhmä
 • aikaisempi laskukokemus
 • onko omat välineet vai tarvitseeko vuokravälineitä
 • vanhemman yhteystiedot (nimi & puhelinnumero) (alle 18v)

Ladut

Upeissa metsämaisemissa valaistu SM-hiihtojen 5 kilometrin latu. Saimaan jäällä 10 kilometrin latu, josta yhteys myös Mikkelin kaupungin latuverkostoon.

Snow Service

Ski Tornimäen lumetusjärjestelmä ja henkilökunta on tilattavissa lumetusprojektiasi varten ympäri maata.

Kerro meille tarpeesi ja pyydä tarjous.

Yhteydenotto

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti