Säätiedot

X

Ski Tornimäki nyt! "Let’s Ski!"

Ski@
Tornimäki

Sorry, this entry is only available in Финский. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hiihtokoulu

Ski Tornimäen hiihtokoulusta saat opit lasketteluun ja lumilautailuun.

Pyydämme teitä varaamaan hiihtokoulutuntinne etukäteen, jotta voimme taata teille sopivan ja parhaan opetuksen. Erityisesti lumilautailun osalta pyydämme varaamaan  tunnit etukäteen. 

Ota yhteyttä: skitorni@skitornimaki.fi

TALVEN LASKETTELUKURSSIT TULEVAT TAAS!

Tornimäen suositut laskettelukurssit pyörähtävät jälleen käyntiin tammikuussa viikolla 2. Kursseja löytyy laidasta laitaan niin ensikertalaisille kuin jo pidempään laskeneillekin. Viikolla 2 alkavat alkeiskurssit ovat kahden kerran mittaisia kursseja (yhteensä 2h opetusta), ja seuraavat kahden kerran alkeis- ja jatkokurssit alkavat tammikuun puolivälin jälkeen. Huomioithan myös uutena viikonloppuisin lapsille ja aikuisille järjestettävät kertauskurssit! Katso alta kurssikuvaukset sekä kurssikalenterista sopiva ryhmä iän, taitotason ja ajankohdan mukaan ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumisohjeet sekä hintatiedot löydät sivun alhaalta.

 

Ryhmätasot

Alkeis: Alkeisryhmissä käydään läpi peruslaskutaidon aakkosia ja turvallista rinnekäyttäytymistä. Oppiminen aloitetaan tasamaalta, josta siirrytään naruhissiin ja sieltä mahdollisesti isoon mäkeen, ryhmän tason mukaisesti. 5-6-vuotiaiden alkeisryhmät pyörivät yleensä vain lastenmäessä. Alkeisryhmä sopii ensikertalaisille ja naruhississä avustettuna laskeville.

Jatko: Jatkoryhmissä kurssilainen osaa laskea jo lastenrinteessä itse, ja siirtyminen isoon rinteeseen on ajankohtaista tai kurssilainen on jo siellä laskenut. Jatkoryhmissä syvennetään peruslaskutaitoja isossa rinteessä, opetellaan käyttämään hissiä itse sekä haetaan varmuutta omaan laskuun.

KURSSIN HINTA: 50€
VÄLINEVUOKRA KURSSIN AJAKSI: 20€ (SIS. SUKSET, MONOT JA KYPÄRÄN)
Kurssimaksut suoritetaan etukäteen tai viimeistään ensimmäisen tunnin yhteydessä.

ILMOITTAUTUMISET

SÄHKÖPOSTITSE skitorni(a)skitornimaki.fi 
ILMOITTAUTUMISEEN SEURAAVAT TIEDOT: OSALLISTUJAN NIMI / IKÄ / RYHMÄ / VANHEMMAN YHTEYSTIEDOT / ONKO OMAT VÄLINEET

ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA. PERUUTTAMATTA JÄTTÄMISESTÄ VELOITAMME 50% KURSSIHINNASTA. EMME HYVITÄ SAIRAUDEN TAI MUUN SYYN TAKIA VÄLISTÄ JÄÄNEITÄ TUNTEJA.

TAMMIKUUN VIIKONLOPPUKURSSIT

SUNNUNTAI 20.1. KLO 10-11.30
SUKSI ALKEIS 10-13-VUOTIAAT
HINTA 45€ + VUOKRAVÄLINEET 15€ (SIS. SUKSET, MONOT JA KYPÄRÄ)
— Alkeisryhmissä käydään läpi peruslaskutaidon aakkosia ja turvallista rinnekäyttäytymistä. Tunnin tavoitteena on oppia peruslaskutaitoja sekä hissin käyttöä, ja ryhmän tason mukaisesti voidaan käydä tutustumassa isoon mäkeen ja ankkurihissiin.

LAUANTAI 26.1. KLO 10-11.30
AIKUISTEN KERTAUSTUNTI SUKSILLA
HINTA 45€ + VUOKRAVÄLINEET 15€ (SIS. SUKSET, MONOT JA KYPÄRÄ)
— Uutuus kaudelle 2018-2019! Onko viimeisin laskukokemuksesi ajalta, jota et ehkä itsekään ihan tarkasti muista? Tai jos viimeisin muistikuvasi laskettelusuksista on kaksi ja puoli metriä pitkistä lankuista, niin tämä kurssi on juuri sinulle! Aikuisten kertaustunnilla lähdetään liikkeelle jättämällä puikkosukset vuokraamoon ja vaihtamalla nykyaikaiset carving-sukset alle. Sen jälkeen perehdytään nykyaikaiseen laskutyyliin sekä laskutekniikan perusteisiin. Kurssin tavoitteena on päivittää laskutyyli tähän päivään, ja tunnin jälkeen uskallat ja haluat jatkossakin suunnata rinteeseen perheen tai ystävien kanssa.

SUNNUNTAI 27.1. KLO 10-11.30
SUKSI JATKO 8-12-VUOTIAAT
HINTA 45€ + VUOKRAVÄLINEET 15€ (SIS. SUKSET, MONOT JA KYPÄRÄ)
— Uutuus kaudelle 2018-2019! Lasten kertaustunti on tarkoitettu viime talvena opittujen taitojen kertaamiseen. Tunti on sopiva lapsille, jotka ovat käyneet jo edellisenä kautena laskemassa omatoimisesti isossa mäessä sekä käyttäneet ankkurihissiä. Tunnilla muistutellaan mieleen hissin käyttöä, vauhdin hallintaa ja käännösten tekoa. Tavoitteena on, että kertaustunnin jälkeen lapsi on palauttanut mieleen viime talvena opitut taidot ja  saanut varmuutta rinteessä toimimiseen. Kertaustunnille voi osallistua myös vahvistamaan omia taitojaan, vaikka olisikin jo käynyt tänä talvena mäessä.

ILMOITTAUTUMISET

SÄHKÖPOSTITSE skitorni(a)skitornimaki.fi 
ILMOITTAUTUMISEEN SEURAAVAT TIEDOT: OSALLISTUJAN NIMI / IKÄ / RYHMÄ / (VANHEMMAN) YHTEYSTIEDOT / ONKO OMAT VÄLINEET

Huom! Lisää viikonloppukursseja tulossa — helmikuussa tiedossa lumilautakursseja sekä naisten ja miesten carvingkurssit — päivämäärät julkaistaan tammikuun aikana — stay tuned!

Ladut

Upeissa metsämaisemissa valaistu SM-hiihtojen 5 kilometrin latu. Saimaan jäällä 10 kilometrin latu, josta yhteys myös Mikkelin kaupungin latuverkostoon.

Snow Service

Ski Tornimäen lumetusjärjestelmä ja henkilökunta on tilattavissa lumetusprojektiasi varten ympäri maata.

Kerro meille tarpeesi ja pyydä tarjous.

Yhteydenotto

[contact-form-7 id=»4″ title=»Yhteydenottolomake 1″]